Anna Sahlene & Stefan Gunnarsson -  "Så kan det låta",  gott och blandat från två artistkarriärer

När: Onsdag 18/11
Var: Kulturcentrum - Restaurang Bolaget
Tid: 18.00
Pris:195 kr
Kvällens soppa: ​Svampsoppa

Biljetter köpes i receptionen på Kulturcentrum 026-279700 alt via Webbiljett,  
samt kvarvarande biljetter säljes 1 timme innan föreställningen i receptionen.

Musikern, konstnären och skådespelaren Anna Sahlin är för många känd som den folkkära artisten (Anna) Sahlene. Musikaliskt slog hon igenom internationellt år 2002 när hon representerade Estland med singeln ”Runaway” i Eurovision song contest och har sedan dess skrivit låtar, medverkat i musikaler och tv-sammanhang. Redan som tioåring gjorde hon tv-debut i en av huvudrollerna i Lasse Hallström filmatisering av barnboken ”Alla vi barn i Bullerbyn” – handplockad av ingen mindre än författarinnan Astrid Lindgren själv.

Stefan Gunnarson är pianist, sångare och producent och har genom åren arbetat musikaliskt både på solokvist och i samarbeten, det senare som bland annat låtproducent till Janne Schaffer, Joseph Williams och Raj Montana Band. Även om namnet kanske klingar bekant i samband med tv-programmet Så ska det låta där han var en av lagledarna tillika pianist 2006-2010, så har han en lång karriär och är ett välkänt namn inom branschen.

Ta chansen att uppleva denna unika konstellation, där du bjuds med på en musikalisk resa genom deras musikaliska karriärer med oförglömliga låtskatter!

Begränsat antal platser. Vi tar ansvar! Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 
​Vid sjukdomssymtom, vänligen avstå besök.