"TIMEOUT-konsten att få gott om tid" Med Micke Darmell

När: 6/12
Var: Kulturcentrum - Restaurang Bolaget
Tid: kl. 07.00-09.00
Pris: 98 kr.

Boka biljetter via Bokadero


Frukostevent med Bokadero

Den 6 december har du chans att skapa kontakt och utbyta erfarenheter med lokala företag i Sandviken och dessutom ta del av Micke Darmells högaktuella och insiktsfulla föreläsning om TID.

Sedan 2007 har produktiviteten stadigt fallit, trots explosionen av ny teknik. Samtidigt jobbar vi allt mer övertid. Ohälsa och stressrelaterade sjukdomar ökar.

Enligt Microsoft så arbetar vi 47 min mer per dag när vi arbetar hemifrån än innan pandemin. Allt fler vittnar om att dåliga interna möten är tidstjuvar, att de håller på att få en mail-infarkt, och att nya digitala plattformar tar allt mer tid från den enskildes arbetsuppgifter.

I alla organisationer, oavsett bransch, har de flesta för mycket. Den ständiga nåbarheten stressar och multitasking är idag mer ett normaltillstånd. Arbete och fritid flyter samman - När vi är på jobbet tänker vi på barnen och när vi är hemma sitter vi med jobbmailen..

Micke Darmells föreläsning kommer handla om att bli medveten om tiden och hur vi använder den.

Föreläsningen kommer ge dig chans att reflektera kring det som skapar värde och den kommer också besvara frågan om vad det egentligen är som skapar lycka och hälsa. Vi kommer få en tankeställare över vårt förhållningssättet till tid - Har vi gott om tid eller ont om tid? Går tiden fort eller långsamt?

Häng med på en inspirerande föreläsning fylld av värme och igenkänning. Ta med dig enkla, tydliga och konkreta verktyg som gör att de själva kan göra förbättringar och skapa den tid du vill ha.

Välkommen att starta din morgon med oss!