Fröken Elvis & Giganterna 

När: Fredag 1/4
Var: Kulturcentrum - Teatern
Tid: Kl. 20.00
Pris: 275 kr exkl. serviceavgift.
Biljetter köpes i receptionen på Kulturcentrum, 026-279700 alt via Nortic

Med humor, lite allvar, stämsång och en jädra massa instrument!

Fröken Elvis är tillbaka med ny skiva OCH ny föreställning! Men hur toppar man egentligen Kungen? Jo, med Giganter såklart! Och det är inte vilka giganter som helst som presenteras. Fröken Elvis har den här gången tagit sig an musik av klassiska tonsättare, men det utan att det på något sätt blir stramt eller högtidligt. Nej, glatt spelas Chopin på sked och gaffel, och Beethovens ”Für Elise” får minst sagt ny kostym i en typ av up tempo klezmer-variant! Självklart får också giganternas gigant, Elvis, plats: Med på repertoaren finns både de välbekanta svenska Elvis-pärlorna och några rykande färska tolkningar!

Fröken Elvis har blivit ett av våra mest älskade liveband. Med utsålda turnéer och publikrekord över hela Sverige. Med sin genuina värme och humor låter Fröken Elvis publiken lyssna till svenska, träffande texter i lekfulla arrangemang där hela känslospektrat och spelglädjen ges utrymme, både på skiva och på scen.

Förköp er middag till kvällens konsert. Boka maten samtidigt som ni bokar biljetten eller gå in på Nortic för att boka endast maten om ni redan har en biljett. 

Bokar man mat får man automatiskt ett bord bokat i restaurangen. Om man vill sitta med ett annat sällskap så måste man meddela det. 

För att använda lokalens hörselslinga så ska man sitta på Parkett mellan raderna 5-14