Tobbe Trollkarl - Jubileumsshow, 20 år i barnens tjänst

När: 18 april 11.00
Var: Kulturcentrum - Restaurang Bolaget
Tid: ca 55 minuter. 
Pris: 125 kr per person vid köp av minst 4 biljetter (ordinarie pris 150 kr per person), betalar gör ni på plats. Biljetter säljs via Tobbe Trollkarl.


Efter tjugo år i TV och på scener runt om i landet så vet varenda barnfamilj i flera generationer vem Tobbe är! Nu bjuder Tobbe in till en sprakande jubileumsshow för hela familjen, skrattgaranti för alla mellan 3-99 år.

Det blir helt nya illusioner blandat med trick som faktiskt gjorts i trettio år, sen Tobbe började trolla som trettonåring hemma i föräldrarnas källare. Gemensamt för alla är att det blir fartfyllt, galet, mycket musik, förundran och mycket, mycket knasigheter...! ;o) 

Din bokning är inte bindande, det går bra att boka av om ni blir sjuka eller får förhinder. Kom bara ihåg att meddela oss om ni inte kan komma så att några andra barn kan få uppleva skratt och glädje tillsammans med sina föräldrar!


Insläpp sker ca 45 min innan showens start, barn under två år går in gratis men måste sitta i en förälders knä. Det är onumrerat, först till kvarn. Ledsagare till funktionshindrad gratis entré. 

Alla frågor besvaras via mail tobbetrollkarlbiljetter@gmail.com, ange alltid ditt namn och stad vid kontakt!