Musiksoppa: Babben Larsson - En riktig soppa!

När: Onsdag 27/10
Var: Kulturcentrum - Restaurang Bolaget
Tid: 18.00
Pris:215 kr exkl.serviceavgift
Kvällens soppa: ​Pumpasoppa

Biljetter köpes i receptionen på Kulturcentrum 026-279700 alt via Nortic,  
samt kvarvarande biljetter säljes 1 timme innan föreställningen i receptionen.

I och med att restriktionerna lättar så kan vi släppa fler biljetter till musiksoppan med Babben Larsson.

Babben är en av våra mest folkkära artister och underhållare. Hon har en gedigen 30-årig karriär bakom sig som ståupp-komiker, sångerska, programledare och föreläsare. Hon har gästat alla större talkshows och underhållningsprogram och leder för närvarande dundersuccén ”Bäst i Test” på SVT tillsammans med David Sundin.

Hon har utsetts till Sveriges Roligaste kvinna och Bästa kvinnliga komiker ett antal gånger och fått både Karamelodiktstipendiet, Årets Edward och vunnit Kristallen.

Hon började tidigt med musik och har idag den egna jazzkvintetten Second Edition och gästar även storband ute i landet regelbundet.

Babbens program blir en salig blandning av bekanta tongångar ur American Songbook tillsammans med nyskrivet hon gjort i samarbete med en rad svenska kompositörer. Den mångkunnige musikanten Hansa Berg Beijer understöder på piano och det hela kryddas med Babbens humoristiska iakttagelser mellan låtarna.

Det kommer vara bordsplacering i restaurangen. Bordsplaceringen sker automatiskt när man köper biljetter. Om man däremot vill sitta med någon som inte är inräknad i er bokning så kan ni meddela oss på 026-279700 eller folketshus@sandvikenfh.se 

Begränsat antal platser. Vi tar ansvar! Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 
​Vid sjukdomssymtom, vänligen avstå besök.