Bolaget Live! Cosmic Command & Men On The Border tolkar Jimi Hendrix & early Floy - NYTT DATUM!

När: Fredag 17/9
Var: Kulturcentrum - Restaurang Bolaget
Tid: 21.00. Restaurangens portar öppnar 19.00 för de som vill komma i god tid innan för att lyssna på DJ och äta o dricka något gott från vår À la Carte meny.

Pris: Inträde: 265 kr, Inträde + varmrätt 440 kr (Val av varmrätt från Á la Carte menyn görs på plats)
Biljetter köpes i receptionen på Kulturcentrum 026-27 97 00 alt via: Webbiljett 


Det kommer vara bordsplacering i restaurangen. Bordsplaceringen sker automatiskt när man köper biljetter. Om Ni vill sitta med någon som inte är inräknad i er bokning så vill vi att Ni meddelar oss på 026-279700 eller folketshus@sandvikenfh.se

Med anledning av Coronapandemin: Denna kväll är framflyttad till den 17 september 2021. Köpta biljetter gäller! Eventuella återköp sker i reception på Kulturcentrum eller via formuläret på www.sandvikenfh.se/aterkop-av-biljetter


Bolaget live bjuder in till en tidshistorisk, elektrisk temakväll som hyllar världens mest legendariske gitarrist och artist tillika stilikon - Jimi Hendrix. Dessutom inleds kvällen med en hyllning till "early Pink Floyd", samtida banbrytare som Hendrix. Trion Cosmic Command består av den tidigare internationellt uppmärksammade och Grammisnominerade gitarristen Steven Kautzky Andersson, jazztrummisen Pontus Andersson och multiinstrumentalisten Christofer Schultz. Tillsammans med den själfulle blues, soul och rocksångaren Stefan Ahr tolkar de delar av Jimi Hendrix låtskatt på ett elektrifierat och personligt sätt.

Stefan Ahr har genom åren samarbetat med många nationella och internationella artister. Han har dessutom agerat promotor för Eric Martin, Greg Howe och Eric Gales samt Per Persson och John & Tone Norum. Sedan har han spelat i olika konstellationer tillsammans med sina vänner Ian Haugland och Mic Michaeli från Europe.

Konferencier är Göran Nyström, från hyllningsbandet ”Men On The Border” som bl a tolkar Syd Barrett. Med platsspecifika händelser kopplad till Sandviken och Högbo väver han samman kvällen med spännande berättelser om Jimi Hendrix liv. Innan dess står Men On The Border på scenen med elektriskt psykedeliska tolkningar av tidig Pink Floyd musik.

Men On The Border har gjort sig ett namn i världen som de främsta tolkarna av Syd Barretts musik och nu har de breddat sin repertoar för att bjuda på en hyllning som gör kvällen till en totalupplevelse för er som älskar musiken från den epoken.

DJ: Anders Sundin, känd från SVT, journalist och musikskribent. Anders spisar ”skivor” från kl 19.00.

Begränsat antal platser. Vi tar ansvar! Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. ​Vid sjukdomssymtom, vänligen avstå besök.