Flamingokvintetten - INSTÄLLT! 
60-årsjubiléet - The Farewell Tour

När: Inställd!
Var: Kulturcentrum - Teatern
Tid: kl. 19.30, 130 min inkl. paus.
Pris: 480 kr inkl. serv.avg.

Biljetter köpes i receptionen på Kulturcentrum 026-279700 alt via 
Webbiljett

Bästa kund,
Trots Regeringens beslut att många arbetar att - inom i alla fall en överskådlig framtid - vi skall kunna genomföra och glädjas åt att få göra och gå på konserter igen (inkl publik, artister och personal) har Flamingokvintetten tillsammans med oss på European Concerts beslutat att ställa in konserten på Folkets Hus i Sandviken på  den 12/5 2021.

-Vi kan inte utsätta vår publik för detta säger Hasse & Dennis i Flamingokvintetten gällande den situationen som är idag. Våra konserter skall vara glädje, trygghet och en upplevelse av det positiva slaget - det kan det ju inte bli innan vi fått bukt med ”corona". Vi hoppas vår härliga publik ställer upp på oss och förhoppningsvis är vi tillbaks under våren 2022 hos er i Sandviken

Tills dess kan ni kanske lyssna på vår kommande skiva ”En Kväll i Parken” som släpps på Spotify den 1/1 2021.

Återköp av biljetter sker via receptionen på Kulturcentrum, (betalas tillbaka på bankkort, ej kontanter.) Receptionen: 026-279700, Öppettider!
Via formuläret för återköp av biljetter -( kan dröja lite längre via formuläret att få pengarna åter.)

De som har köpt biljetter via webben kommer få sina pengar tillbaka på kontot innom 2 veckor.


Då Hasse Carlsson, Dennis Janebrink och de andra grabbarna i Flamingokvintetten samt vi på European Concerts anser att en konsert med bandet skall vara glädje, trygghet och många skratt känner vi att genomföra dessa i höst som planerat känns lite konstigt. Oavsett om Folkhälsomyndigheten och Regeringen tar beslut att man får vara upp till 500 personer i en konsertlokal - låt oss säga i slutet av augusti - är det ju inte givet att man vill tränga ihop sig i en konsertlokal i september-oktober och känna sig trygg och avspänd.
 
Vi har därför valt att flytta hela jubileumsturnén ”The Farewell Tour och 60-årsjubiléet” till våren 2021. Ny datum för besök hos er på/i Folkets Hus, Sandviken blir onsdagen 12 maj 2021 kl 19.30
Har du ingen möjlighet att närvara på denna Flamingokvintettens förmodligen sista turné kan du få din/era biljetter återköpta (exkl serviceavgift) senast 25 juli 2020
 
Däremot - om du vill vara med oss på Folkets Hus och denna jubileumskonsert - håller du hårt i din biljett. Denna gäller till nya datumet.
Vi ser mycket fram emot att träffa dig då - fram tills dess önskar vi en trevlig sommar och var rädd om sig.
 
Musikaliska hälsningar
Hasse, Dennis & European ConcertsEuropean Concerts Scandinavia AB presenterar
Flamingokvintetten: 60-årsjubiléet - The Farewell Tour

Välkomna till bandets 60-årsjubileum och turné 2020 och samtidigt börjar en era närma sig sitt slut. Någonstans har ju vägarna en ända. När Hasse Carlsson, Dennis Janebrink, Stefan Kardebratt, Douglas Möller och Ulf Georgsson nu packar bussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus och 60 år på landets alla scener är det med ”The Farewell Tour”. 

Någon kallade Flamingokvintetten dansbandens Rolling Stones – kanske för att de alltid gjort precis som de tyckt passat bra för deras musik och framför allt ett låtval de gjort för att de gillar just dessa låtar. Behövde inte alltid nödvändigtvis gå att dansa till men blev ”kultlåtar” ändå. Hasse Carlsson som ju fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år 2019 och Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid är de två som var med när bandet startade. Stefan Kardebratt (keyboard) firar 2020 15 år i bandet, Douglas Möller (gitarr) hämtades från The Spotnicks 2008. Trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson tog över ”stockarna” 2014.

Vad bjuder bandet på i denna konsertturné under 2020? Jo, samlade anekdoter, det bästa från alla dessa föreställningar och ett helt gäng ”grymma” Flamingolåtar. En låtkatalog som lätt svämmar över. Varmt välkomna.

För att använda lokalens hörselslinga så ska man sitta på Parkett mellan raderna 5-14.

Åldersgräns: 13 år