Bamse och Sjörövarskatten

Varmt välkomna till en nyskriven teaterföreställning om jakten på den försvunna skatten med Bamse och Lille Skutt i huvudrollerna.

Nu släpps en extra föreställning till Bamse och Sjörövarskatten, 7/4 kl 11:00.

När: Söndag 7/4

Var: Kulturcentrum - Teatern

Tid: 11:00 & 14:00, längd ca 50 min

Pris: 320 kr inkl. serviceavgift.

Biljettförsäljning: Biljetter köpes i receptionen på Kulturcentrum 026-27 97 00 alt via: Nortic

Bamse och Sjörövarskatten är en spännande och fartfylld föreställning för helafamiljen.

Bamse och Lille Skutt beger sig till Söderhavet, efter att ha hittat en bortglömd gammal skattkarta på Farmor vind. Väl på plats inser de goda vännerna att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen Kapten Buster och hans matros Stollen som fått nys om kartan och skatten. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.

Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv föreställning, där Bamse och Lille Skutt behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram till skatten. Vilka kommer egentligen hitta skatten först och få med sig den hem?

Efter föreställningen är det meet & greet för alla som vill säga hej till karaktärerna och kanske få en riktig Bamsekram.

Om BAMSE på turné:

Bamse Productions har under de senaste åren producerat en rad olika teaterföreställningar som turnerat över hela Sverige med vår allra käraste björn i huvudrollen. Dräkterna är specialsydda och i Bamse och Sjörövarskatten är det första gången vi får möta Kapten Buster (rösten görs av Markoolio)och Stollen i ett live-sammanhang. Bamse och Sjörövarskatten är skriven och producerad av Kenny Mattsson.

Längd: ca 50 minuter + meet and greet.
Passar: Hela familjen, men allra bäst för barn 2-9 år.
Föreställningen innehåller ljud-och ljuseffekter.

Röster:
Bamse – Linus Wahlgren.
Lille Skutt – Morgan Alling.
Kapten Buster – Marko ’Markoolio’ Lehtosalo.
Berättarröst – Tomas Bolme.

Pris: 320 kr inkl. serviceavgift – barn under 2 år går gratis om de sitter i knät på medföljande betalande vuxen