Det blir nog trevligt!

Radioprofilen Morgan Larsson och musikern David Urwitz tar med sig stämningen från deras uppskattade radioprogram SöndagsMorgan i P4.

När: Onsdag 2/10

Var: Kulturcentrum - Teatern

Tid: 19:00. Ca 2 timmar inkl. paus

Pris: Entré 275 kr ink serviceavgift

Biljettförsäljning: Biljetter köps i receptionen på Kulturcentrum, 026-279700, alt via Nortic

Radioprofilen Morgan Larsson och musikern David Urwitz tar med sig stämningen från deras uppskattade radioprogram SöndagsMorgan i P4, och ger en musikalisk show full av värme, hopp, glöd och humor. Vardag möter drömmar och sorg möter skratt i en föreställning där det mänskliga ständigt står i centrum. Det blir nog trevligt är namnet på showen, men det blir garanterat mer än så. Bered dig på en upplevelse att bära med dig i hjärtat även långt efteråt.

OM MORGAN OCH DAVID: 
Morgan Larsson ledde tillsammans med Christer Lundberg radioprogrammet Christer i P3 under många år, och har därefter hörts i program som Christer och Morgan rapporterar, Kvällspasset i P4, samt hans eget SöndagsMorgan i P4 med miljonpublik om söndagsmorgnarna. Morgan är också författare och hans romaner har getts ut på flera språk. Han debuterade 2010 med Radhusdisco som följdes av Det opålitliga hjärtat, Kistbyggarna och nu senast Död, rik och berömd.
Från 2024 leder Morgan även podden Morgansoffan.

David Urwitz har i snart 20 år gett ut skivor och turnerat Sverige och Norge runt. I Norge har han haft en dunderhit med låten Hos mig. I Sverige har David samarbetat och turnerat med artister som Peter LeMarc, Caroline af Ugglas och Eldkvarn. År 2022 kom hans åttonde album: Som om inget hade hänt. Sedan ett antal år har David hörts som regelbunden sidekick till Morgan i SöndagsMorgan i P4.


För att använda lokalens hörslinga så ska man sitta på Parkett mellan raderna 5-14.

Dryck

Förköp gärna er dryck till kvällen. Restaurang Bolaget öppnar 18:00 och har öppet under pausen. Boka direkt på Nortic alt i Kulturcentrums reception.

Hitta till Folkets Hus i Sandviken

Att ta sig hit kan man göra på flera sätt: Sandvikens Folkets Hus, en del av Kulturcentrum, ligger mitt i centrum och ca 10 min promenad från Sandvikens rececentrum.

Tar du bilen har du gratis parkering i hela stan i 2 timmar mellan 9-18 och fritt övrig tid. Parkeringshuset på Gallerian ligger intill Folkets hus där vi hänvisar våra konferensgäster. Centrumgallerian Sandviken

För kommunikation med bussar i Sandviken och övriga Gävleborgs län se X-trafiks hemsida. Tåget går också till Sandvikens Rececentrum. För mer information se SJ:s Hemsida. Behöver du åka Taxi så är det bara att kontakta Taxi Stor & Liten.

Åker du kollektivt hela vägen hit?

Planera då din resa från start till mål med Resrobot.