Föreläsning: Torkild Sköld

Livet ska levas, inte bara överlevas.

Livet ska levas och inte bara överlevas handlar om förmågan att leda sig själv och att träna på hur vi förhåller oss till det som sker. Att förstå sina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dessa. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

En föreläsning för privatpersoner, företag, organisationer och familjer med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra och givande helt enkelt.

Extra. Boka tidigt pris 345 kr t.o.m 25/2 (Ordinarie pris 395 kr). Dessutom köp 5 biljetter samtidigt men betala bara för 4.

Arrangeras av Torkild Sköld

När: Måndag 25/3

Var: Kulturcentrum - Teatern

Tid: 18:30-21:00

Pris: 395 kr

Biljettförsäljning: Biljetter köpes via torkildskold.

Om föreläsningen

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet för att må bättre och uppnå det du vill.

Allt för många människor går omkring i livet och känner sig otillräckliga, jämför sig med andra och känner att de inte duger som de är. I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv och leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera när livet drabbar oss och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsning ger jag dig enkla och fantastiskt bra verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En grymt inspirerande föreläsning full av aha upplevelser, skrattsalvor och konkreta verktyg för såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer.

I föreläsningen belyser jag oerhört viktiga områden som:

 • 12 faktorer för att hantera livet när det drabbar dig.
 • Hur du slutar vara kontrollstyrd och kan vara mer här och nu.
 • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och prestera bra.
 • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
 • Den livsviktiga skillnaden på sak och person. Vi är så mycket mer än vad vi gör.

Sagt om föreläsningen:

”Den bästa föreläsning jag har varit på! Den var så inspirerande och givande att jag väldigt gärna vill gå på fler föreläsningar med fantastiska Torkild Sköld framöver: högsta betyg! Anders i Skövde”

”Helt fantastiskt bra föreläsning, rolig, allvarlig och ärlig…mer än en gång kom man till insikt. Rekommenderas helt klart. Susanne i Kramfors”

”Tack för en fantastisk kväll. Absolut den bästa och roligaste föreläsning jag varit på. Jag har tagit till mig mycket. Fortsätt att sprida din kunskap framöver, vi är många som behöver denna push. Tusen tack. Cecilia i Ängelholm”

Torkild Sköld

Torkild blev nyligen nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2022. Vinnare av priset som 2011 års bästa nya föreläsare. Nyligen utsedd till Platinum speaker.

Genom igenkännande berättelser och aha-upplevelser får du tips och verktyg för att bygga upp en kultur med arbetsglädje, personligt ansvarstagande och förändringsvilja. Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 40 år både i Sverige och internationellt. Sedan flera år föreläser han dagligen för företag och verksamheter.

Utbildnings- och yrkesbakgrund:

 •  Mer än 40 års erfarenhet av att arbeta och utbilda inom ledarskap.
 • 10 års erfarenhet som yrkesofficer i försvarsmakten
 • Utlandsarbete för Ving i olika ledarroller.
 • Ledare i IT-branschen i flera år.
 • Driver ledarskapsutbildningar sedan 2003
 • Civilekonom med fil.mag. i ekonomi.
 • Fyra års studier vid militära högskolor
 • Pappa till tre döttrar.