Konferens och event


Folkets Hus konferensavdelning är en del av Kulturcentrum mitt i centrala Sandviken. Hit tar du dig enkelt med både bil, buss eller tåg då vi ligger fem minuters promenad från stationen. 
Fatta de viktigaste besluten i våra moderna nyrustade lokaler där den senaste mötestekniken tillsammans med energipåfyllningen från vårt hyllade kök ger er en lyckad dag.
Lokalerna är utrustade med trådlöst wifi, projektor, white board, pennor och block och vissa av dem erbjuder även mikrofon, hörslinga samt smart board. Välj möbleringen som passar er bäst, en biosittning, ett u-bord eller varför inte i grupper. Hos oss ryms ni som är upp till 450 personer.

Öka kreativiteten genom att sträcka på benen! Vi tar mer än gärna fram aktiviteter i samband med er konferens. Låt en chokladprovning ge er energi, öka kreativiteten med en halvtimmes boktips eller varför inte en stadskamp utanför vår dörr där ni får chansen att besegra kollegorna.
Vill ni stanna längre hos oss hjälper vi gärna till med övernattningar liksom transporter. Allt är möjligt på mötesplatsen mitt i centrum, välkommen med din förfrågan till oss!