Företag som har möte i konferensrum

Konferens-mötesplatsen mitt i centrum

Vill ni stanna längre hos oss hjälper vi gärna till med övernattningar. Allt är möjligt på mötesplatsen mitt i centrum, välkommen med din förfrågan till oss.

Folkets Hus konferens­avdelning är en del av Kulturcentrum mitt i centrala Sandviken

Fatta de viktigaste besluten i våra moderna nyrenoverade lokaler där den senaste mötestekniken tillsammans med energipåfyllningen från vårt hyllade kök ger er en lyckad dag.

Lokalerna är utrustade med den senaste konferenstekniken, wifi, white board, pennor, block och ljudanläggning. Välj möbleringen som passar er bäst, en bio-sittning, ett u-bord eller varför inte i grupper.

Hos oss ryms ni som är upp till 450 personer i vår teater men betydligt fler fördelat på våra 8 konferenslokaler med intilliggande grupprum.

Konferenslokal Folkets Hus i Sandviken
Anteckningsblock från Folkets Hus Sandviken, frukskål och vattenkanna med glas

Konferens på Folkets Hus

Våra konferenspaket

Välj mellan heldagskonferens, halvdagskonferens, frukostmöte eller lunchmöte.

Avsluta mötesdagen med en middag i vår restaurang eller boka våt matlagningskurs som är en perfekt teambuilding aktivitet.

Våra konferenslokaler

Kom och njut av en kreativ och givande konferens i våra fräscha lokaler. Samtliga lokaler har den senaste tekniken som ni behöver.

Konferenslokal Folkets Hus i Sandviken
Konferensrum, U-bordssittning, Folkets Hus

Möblerings­alternativ

I våra konferenslokaler möblerar vi utifrån kundens önskemål. Ange vilket alternativ ni önskar vid bokning, eller kom med ett förslag som skulle passa er bättre.

Konferens

Bokningsförfrågan

Har ni några funderingar kring er bokningsförfrågan så tveka inte att ringa oss på 026–27 97 27. Annars fyller du i dina uppgifter så kontaktar vi er!
    Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner du att Folkets Hus sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy.