Konferensrum Släggan med skolsittning med stora fönster för bra ljusinsläpp

Folkets Hus – Konferens

Konferenslokal Hammaren-Släggan

Lokalen för dem som kräver fleixibilitet och utrymme

Behöver ni extra plats kan vår lokal Hammaren lätt via en skjutvägg förvandlas och bli 40 kvadratmeter större tack vare den intilliggande lokalen Släggan. Tillsammans kan dessa lokaler erbjuda stort utrymme och därmed många alternativa möbleringar. Perfekt för workshopen eller den större föreläsningen alternativt om ni vill dela upp er i två grupper lite senare på dagen.

Lokalen är nyrustad, har ett fint ljusinsläpp och den teknik ni behöver;PC- kanon, headset, hörslinga, wifi och blädderblock. Vill ni ha en middag eller mingel efter en konferens går det utmärkt. Här kan ni välja om ni vill ha den som en avslutning där ni får chansen att umgås och bekanta er med varandra eller om ni vill förena nytta med nöje och fortsätta ert möte under tiden våra servitörer serverar middagen.

Konferensrum Släggan med skolsittning med stora fönster för bra ljusinsläpp

Konferenslokal Hammaren-Släggan

Fakta om Hammaren-Släggan

Yta:

140m²

Möblering:

Biosittning:

100 pers

Skolsittning:

86 pers

U-bord:

44 pers

Styrelsebord:

44 pers

Stolar i ring:

50 pers

Öar:

66 pers

Utrustning:

PC-Kanon, wifi, headset, hörslinga, blädderblock

Konferens

Bokningsförfrågan

Har ni några funderingar kring er bokningsförfrågan så tveka inte att ringa oss på 026–27 97 27. Annars fyller du i dina uppgifter så kontaktar vi er!
    Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner du att Folkets Hus sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy.