Aktiviteter i samband med konferens

Öka kreativiteten genom att sträcka på benen under dagen eller avsluta med en god middag.
Låt en visning på konsthallen ge er ny energi eller varför inte koppla av med yoga.


Konferensmiddag
Avsluta er kreativa mötesdag med en vällagad middag i vår restaurang Bolaget. Vi erbjuder allt från någon av våra härliga buffeér, enklare konferensmiddag eller en fin trerättersmiddag.
Prisförslag:
Konferensmiddag (varmrätt)         198 kr
Konferensmiddag (2-rätter)            263 kr
Konferensmiddag (3-rätter)            328 kr


Kultur och rörelse under konferensen

Konstvisning
Ett avbrott i konstens tecken med presentation av aktuell utställning och konsthallens verksamhet. Konsthallen är en mötesplats för alla, där professionella konstnärer får möjlighet att visa sin konst och besökare får möjlighet att möte samtidskonsten. Denna aktivitet görs i samarbete med konsthallen i Sandviken och konstpedagog Jan Annerborn.

Tid: 20 min
Kostand: 500 kr

Tid: 45 min
Kostnad: 1000 kr

Stadsvandring
Vill ni veta mera om Sandviken och dess häpnadsväckande historia så föreslår vi en guidad tur i Sandvikens centrum under konferensdagen. Vi skräddarsyr efter gruppers önskemål gällande tidsåtgång och innehåll. Förslag på tema kan vara Sandvikens historia eller Ralph Erskines arkitektur. Denna aktivitet görs i samarbete med guiden Ulric Jansson.

Tid: 1.5 h
Kostnad: 2 490:- ex. moms

Yoga
Koppla av i både kropp och knopp med en stunds yoga. Ni får prova Yinyoga som är en lugn meditativ yogaform som passar de flesta eftersom fokus ligger på rörlighet och andning. Man observerar sina tankar och känslor samtidigt som man slappnar av i hela kroppen. Ni väljer om ni vill vara kvar på plats hos oss eller ta en promenad till Parkbadet, allt beroende på hur mycket tid ni har. Vi samarbetar med Parkbadet och dess insturktörer.

Tid: ca 1-2 h
Kostnad: 1500 kr

Boktips
Få idéer och tips kring bra böcker i olika gengrer. Bibliotekarier från vårt Stadsbibliotek kommer och beättar och ger tips kring ca 8 olika böcker. Ni håller till i er konferenslokal och det blir ett skönt avbrott antingen i samband med fika eller när ni känner för det.

Tid: ca 30 min
Kostnad: 1500 kr

Vi bokar gärna in någon av våra aktiviteter i samband med er konferens, först måste vi dock stämma av vad gäller dag och tid med respektive sammarbetspartner.

Hitta till oss!


026 - 27 97 27