Ingen rövare finns i skogen

Ta med barnen på en musikteater full av äventyr och fantasi!

När: Söndag 3/11

Var: Kulturcentrum - Teatern

Tid: 14:00. Ca 40 min

Pris: Entré 195 kr ink serviceavgift

Biljettförsäljning: Biljetter köps i receptionen på Kulturcentrum, 026-279700, alt via Nortic

Ålder: Från 4 år

Ta med barnen på en musikteater full av äventyr och fantasi, baserad på Astrid Lindgrens novell ”Ingen rövare finns i skogen”.

Publiken får möta Peter, ynglingen med stort hjärta, som kastas in i en spännande historia med rövare, pärlhalsband och svärd. När Mimmi, dockan i dockskåpet – som plötsligt börjar leva och prata, blir utmanad av Fiolito, rövarhövdingen, ja, då finns ingen annan råd än att försvara sig. Och Mimmi förstås. Fast hon visar sig vara fullt kapabel att ta hand om sig själv. Och hur är det nu; sker allting på riktigt – eller i Peters huvud. Kanske spelar det ingen roll, för sagan finns ju där ändå.

Föreställningen växlar mellan fantasi och verklighet, innehåller hjältedåd och spänning, spelas med en stor portion humor och nyskriven musik.

Presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Teater Pegasus Produktion. Med tillstånd av Astrid Lindgren AB och Teaterförlag: Nordiska ApS – www.nordiska.dk

Manus (adaption och bearbetning)/regi – Johan Briggert
Musik – Kim Nkoubou

Medverkande:
Mimmi – Ida Breimo
Peter – Jim Änglykke
Fiolito – Daniel Sorange
Musiker – Hilda Dahlberg
Musiker – Tomas Norberg

Medarrangörer:
Folkets Hus och Parker
Sandvikens Teaterförening
Sigrid Göranssons Stiftelse


För att använda lokalens hörslinga så ska man sitta på Parkett mellan raderna 5-14.

Hitta till Folkets Hus i Sandviken

Att ta sig hit kan man göra på flera sätt: Sandvikens Folkets Hus, en del av Kulturcentrum, ligger mitt i centrum och ca 10 min promenad från Sandvikens rececentrum.

Tar du bilen har du gratis parkering i hela stan i 2 timmar mellan 9-18 och fritt övrig tid. Parkeringshuset på Gallerian ligger intill Folkets hus där vi hänvisar våra konferensgäster. Centrumgallerian Sandviken

För kommunikation med bussar i Sandviken och övriga Gävleborgs län se X-trafiks hemsida. Tåget går också till Sandvikens Rececentrum. För mer information se SJ:s Hemsida. Behöver du åka Taxi så är det bara att kontakta Taxi Stor & Liten.

Åker du kollektivt hela vägen hit?

Planera då din resa från start till mål med Resrobot.