SMASH INTO PIECES LIVE

MANIFEST TOUR: FINAL CHAPTER

När: Måndag 16/12

Var: Kulturcentrum - Restaurang Bolaget

Tid: Dörrar 19:00 || Show 20:00

Pris: Entré 18+ 355 kr ink serviceavgift

Entré för ungdom upp till 18 år: Entré upp till 18 år, 180 kr ink serviceavgift

Biljettförsäljning: Biljetter köps i receptionen på Kulturcentrum, 026-279700, alt via Nortic

Smash Into Pieces och CMG presenterar:
Manifest Tour: Final Chapter

Med Melodifestival-succén i ryggen förbereder sig den cinematiska rockgruppen Smash Into Pieces för konsert i SANDVIKEN och den 16:e december intar de RESTAURANG BOLAGET på KULTURCENTRUM där publiken bjuds på en helkväll av både gammalt och nytt material.

Smash Into Pieces har en lång karriär bakom sig med otaliga turnéer i Europa, USA och Sverige i bagaget. Våren 2023 medverkade de i Melodifestivalen med bidraget ‘Six Feet Under’, som nu har sålt fyrdubbel platina i Sverige, och i år ställde de upp på nytt med ‘Heroes Are Calling’ som även den tog sig hela vägen till final.

Bandet bjuder på en full konsertupplevelse och möjlighet att träffa dem efteråt, ta foton och få autografer. Det finns även möjlighet att köpa tilltugg och drycker på plats.

Dörrar 19:00 || Show 20:00

För HKP och ledsagar biljetter kontakta Receptionen på Kulturcentrum, 026-279700 eller folketshus@sandvikenfh.se

Hitta till Folkets Hus i Sandviken

Att ta sig hit kan man göra på flera sätt: Sandvikens Folkets Hus, en del av Kulturcentrum, ligger mitt i centrum och ca 10 min promenad från Sandvikens rececentrum.

Tar du bilen har du gratis parkering i hela stan i 2 timmar mellan 9-18 och fritt övrig tid. Parkeringshuset på Gallerian ligger intill Folkets hus där vi hänvisar våra konferensgäster. Centrumgallerian Sandviken

För kommunikation med bussar i Sandviken och övriga Gävleborgs län se X-trafiks hemsida. Tåget går också till Sandvikens Rececentrum. För mer information se SJ:s Hemsida. Behöver du åka Taxi så är det bara att kontakta Taxi Stor & Liten.

Åker du kollektivt hela vägen hit?

Planera då din resa från start till mål med Resrobot.