Reception på Folkets Hus i Sandviken

Ledig tjänst i Restaurang Bolaget

Restaurang Bolaget söker Kökschef

– Du brinner för mat och dryck samt har en gedigen köksvana

Sandvikens Folkets Hus restaurang Bolaget erbjuder allt från frukost till en fin festmiddag. Vi ordnar personalfester, events eller en middag efter avslutad konferens. Vi erbjuder minnesvärda avtackningar eller serverar till födelsedagsfest, bröllop eller begravning. 

Restaurang Bolaget serverar erkänt omtyckta lunchbuffé med tre olika rätter samt vegetariskt på vardagarna med fokus på modern vällagad husmanskost.

KÖKSCHEF

Ditt uppdrag
Vi söker en modern Kökschef som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer, har ett stort tålamod och ett organiserat sinnelag. Som kökschef är du underställd restaurangchefen. 

Du inspirerar och leder ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare där du coachar för utveckling av dina medarbetare. Vidare har du ansvar för menyer, inköp, inventering samt schemaläggning. Du har personalansvar för kökets medarbetare.

Tillsammans med dina medarbetare skapar du glädje och engagemang. Du försöker alltid överträffa gästens förväntan. Du finns på plats när det händer som mest i verksamheten.

Din profil
Vi söker en ödmjuk person med pondus och hög moral. För att passa in i organisationen är det viktigt att du är förändringsbenägen, engagerad och prestigelös.

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av ledarskap och ekonomiskt ansvar. Att du brinner för mat och dryck och har gedigen köksvana ser vi som en självklarhet.

Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan om du vill vara en del av Restaurang Bolagets fortsatta utveckling!

Sista ansökningsdag 2024-05-31.

Ansök här