Casanovas

DANSBANDET CASANOVAS KOMMER TILL RESTAURANG BOLAGET

När: Fredag 8/11

Var: Kulturcentrum - Restaurang Bolaget

Tid: 19.00

Pris: Förköp Entré 250 kr, I dörren 350. Förköp Entré + buffé 500 kr. Alla priser är inkl.serviceavgift.

Biljettförsäljning: Biljetter köps i receptionen på Kulturcentrum 026-279700 alt via Nortic.

Dansbandsbuffé från 19.00
Dans från 20.00.

Förköp Entré: 250 kr inkl. serviceavgift. I Dörren 350 kr.
Förköp Entré + Buffé: 500 kr inkl. serviceavgift.

När du köper en Entré+buffé biljett så får du automatiskt ett bord bokat. Om du ska tillhöra ett annat sällskap eller har specialkost så kan du meddela det till receptionen på 026-27 97 00, eller skriver in det i Extra informationen på betalsidan när du köper biljetter via nortic.

 

Casanovas 

Casanovas bildades 1989 på en fritidsgård i den östgötska staden Vadstena. På den tiden bestod deras repertoar till största delen av 50-talsrock. Fem år senare bestämde sig bandet för att satsa fullt ut på dansbandsmusiken och 1996 gick bandet ut på heltid, då som Sveriges yngsta heltidsorkester med en medelålder på 18 år. Med sin viljestyrka och kärlek till musiken slog sig Casanovas fram i den hårda musikbranschen, och det gav resultat. 1998 blev dem Svenska Dansbandsmästare på Kolsnäsudden i Sunne. De släppte sin första fullängdare ”I varje del av mitt hjärta” 2000 på Mariann Grammofon, som blev mycket kritikerrosad. Som producent stod schlagerkungen Henrik Sethsson.

Under dessa år har Casanovas haft, inte mindre än 9 låtar på Svensktoppen, medverkat i ”Bingolotto” två gånger, ”Nyhetsmorgon”, ”Outsiders” (Kanal 5, 2006), ”Äntligen Hitech” (TV4, 2006) och ”Du är vad du äter” (TV3, 2007). Dessutom har dem även framfört ett antal liveframträdande i radio, både i Sverige och Norden.

Jimmy Lindberg – gitarr / Sång

Henrik Sethsson – sång / Keyboard

Simon Bondesson – trummor

Stefan Ryding – bas / Sång

Victor Lindberg – gitarr

Dryck

Förköp gärna er dryck till kvällen. Restaurang Bolaget öppnar 19.00. Boka dryck direkt på Nortic alt i Kulturcentrums reception.

 

Hitta till Folkets Hus i Sandviken

Att ta sig hit kan man göra på flera sätt: Sandvikens Folkets Hus, en del av Kulturcentrum, ligger mitt i centrum och ca 10 min promenad från Sandvikens rececentrum.

Tar du bilen har du gratis parkering i hela stan i 2 timmar mellan 9-18 och fritt övrig tid. Parkeringshuset på Gallerian ligger intill Folkets hus där vi hänvisar våra konferensgäster. Centrumgallerian Sandviken

För kommunikation med bussar i Sandviken och övriga Gävleborgs län se X-trafiks hemsida. Tåget går också till Sandvikens Rececentrum. För mer information se SJ:s Hemsida. Behöver du åka Taxi så är det bara att kontakta Taxi Stor & Liten.

Åker du kollektivt hela vägen hit?

Planera då din resa från start till mål med Resrobot.