Jazzklubb: Alf Carlsson kvartett

Alf Carlsson – gitarr
Samuel Löfdahl – bas
Anton Dromberg – piano
Hannes Sigfridsson – trummor

När: Onsdag 4/9

Var: Kulturcentrum - Lobbyn

Tid: 19:00 med insläpp och matservering från kl 17:30.

Pris: Vuxen 150 kr, medlem/ungdom 100 kr, swish eller kontant i dörren

Alf Carlsson (född 1991) är en stockholmsbaserad jazzgitarrist. Hans solodebut ”Lights”, släppt i september 2023, har fått uppmärksamhet i svenska och internationella medier, bland annat med en artikel i världens största jazzgitarrtidning ”Jazz Guitar Today”. Musik från skivan har spelats vid flertal gånger i Sveriges Radio men även i internationell radio.

Det är många sidor av Alfs musikaliska personlighet man får ta del av. Det är stundtals rockigt, stundtals jazzigt. “Vemodet á la svensk folkmusik” har också sin plats i hans musikaliska utryck, då hans familj har rötter i Dalarna. Folkmusiken har starkt präglat honom i hans uppväxt.

Konserten sker i Restaurang Bolagets lobby på Kulturcentrum i Sandviken. (Vid större konserter flyttar vi in i restaurangen)
Entré 150 kr (100 kr för medlem). Ingång sker på baksidan av huset.
Boka bord i receptionen eller på tel: 026-27 97 00.

Hitta till Folkets Hus i Sandviken

Att ta sig hit kan man göra på flera sätt: Sandvikens Folkets Hus, en del av Kulturcentrum, ligger mitt i centrum och ca 10 min promenad från Sandvikens rececentrum.

Tar du bilen har du gratis parkering i hela stan i 2 timmar mellan 9-18 och fritt övrig tid. Parkeringshuset på Gallerian ligger intill Folkets hus där vi hänvisar våra konferensgäster. Centrumgallerian Sandviken

För kommunikation med bussar i Sandviken och övriga Gävleborgs län se X-trafiks hemsida. Tåget går också till Sandvikens Rececentrum. För mer information se SJ:s Hemsida. Behöver du åka Taxi så är det bara att kontakta Taxi Stor & Liten.

Åker du kollektivt hela vägen hit?

Planera då din resa från start till mål med Resrobot.